MEDICINA TRADICIONAL XINESA LIU JING

curs-moxibustio

Si et vols formar en Medicina Tradicional Xinesa o tens interés en l’antiga filosofia Xinesa, els 5 elements, les 6 energies, etc… T’esperem a l’Escola Liu Jing (Escola de Medecina Tradicional Xinesa)

La formació constarà de 3 anys.

Al finalitzar cada any s’optindrà un diploma (de diferent nivell, depenent del curs en qüestió) i es tindrà l’opció de continuar o no. És a dir, es podran cursar 1 any, 2 anys ó 3 anys.

Al finalitzar el primer any s’obtindrà un Diploma Bàsic d’Acupuntura Oriental, i es tindrà l’opció de continuar o no la formació. Amb aquest Diploma ja es pot entrar a formar part de la S.A.C (Societat d’Acupuntors de Catalunya) i de la A.A.E (Asociación de Acupuntores de España) i es pot exercir com a Acupuntor (tot i que jo recomano que si algú si vol dedicar, que continui amb la formació).

Al finalitzar el segon any s’optindrà un Diploma d’Acupuntura i Moxibustió amb certificat d’hores de pràctiques, i també es tindrà l’opció de continuar la formació o no.

Al finalitzar el tercer any s’optindrà un Diploma d’Acupuntura Clínica General Oriental amb certificat de pràctiques.

A més, pels  alumnes que tinguin els tres anys amb certificat de pràctiques, estem parlant amb la World Federation of Chinese Medicine Societies perquè tinguin l’opció d’anar a Xina a examinar-se del Títol Internacional de Doctor en Acupuntura i Moxibustió o Tècnic en Acupuntura i Moxibustió, i fer un curs d’acupuntura avançada a Pekin.

A més es faran pràctiques obertes a estudiants d’altres escoles que no tinguin l’opurtunitat de fer pràctiques a les seves escoles en qüestió, ja sigui perquè estudien online o perquè les seves escoles  senzillament no inclouen les pràctiques dins del seu programa. Les pràctiques també estaran obertes per aquells acupuntors que ja han acabat els seus estudis, i que volen millorar o aprendre diferents tècniques acupunturals i de moxibustió.

També buscarem a gent que es vulgui tractar, ja que necessitarem a gent per dur a terme les pràctiques (o sigui que vulgui que li facin tractament d’acupuntura, el preu serà simbòlic, més o menys uns dos euros, pel material), a aquestes persones els punxarem jo i els meus alumnes sota la meva supervisió, serà una bona oportunitat per a totes aquelles persones que tinguin alguna malaltia i es vulguin tractar amb acupuntura.

Horaris: Pendent

Impartit per Dani Mir Curós: Dr.en Acupuntura i Moxibustió (Títol atorgat per laWorld Federation of Chinese Medicine Societies, Pekin).

PER MÉS INFORMACIÓ

vine a veure’ns al  PASSEIG DE LA GENERALITAT nº46 o truca’ns al 93 380 42 43

 

Anuncis