Presentació del Llibre “Ser y Disponer” per Silveri Martín

La present existència no és l’única que hem experimentat. El nostre jo espiritual, el ser essencial, ha estat experimentant la vida en diferents cossos i èpoques, amb un propòsit diferent per a desenvolupar-se en cada una d’elles. És el que l’autor denomina El Programa.

Estem configurats per experiències que s’acumulen en el nostre inconscient i que es manifesten en aquesta saviesa interior que podem activar amb una mica d’atenció i pràctica.
Sovint no som conscients d’aquesta saviesa essencial en la culminació del sentit de la nostra vida, que es va enriquint i matisant en les successives encarnacions.

“Ser i dispondre” ens revela la base per a la comprensió d’aquesta experiència anomenada reencarnació, tant a prop de tots nosaltres, i tan ignorada tant per la ciència com per les religions occidentals.

Silveri Martín ens proporciona unes idees bàsiques per iniciar un viatge iniciàtic al món de les nostres vides passades que, ens ajudaran a comprendre el sentit de la nostra vida actual i el seu propòsit que ens portarà a la totalitat personal.

page0001