Que es l’Ansietat i com superar-la

Si pateixes Ansietat i sents que necessites recolzament per afrontar-la, t’ofereixo aquest Taller de Teràpia Gestalt i Bioenergètica per aprendre a gestionar-la i evitar que et limiti.

En aquest Taller descobriràs recursos, tècniques i exercicis senzills i pràctics que t’ajudaran a gestionar l’Ansietat  per tu mateix/a.

L’Ansietat des de la Teràpia Gestalt i Bioenergètica.

Sota l’etiqueta d’Ansietat existeix una experiència única i individual a la cual aquest Taller ens acostarem. Amb la seguretat i cura del meu suport terapèutic i l’energia del grup, us proposo entendre la pròpia vivència d’Ansietat i donar-te conte que pots fer perquè no et desbordi i ser capaç per tu mateix/a de superar-la.

L’Ansietat pot estar relacionada amb la por anticipatòria a un futur incert, amb la Culpa que ve d’un passat que ja va ser, o amb la dificultat per reconèixer i expressar emocions com l’Ira, la Por o la Tristesa.

La Teràpia Gestalt  és una teràpia que invita a l’Autoconeixement i a adonar-nos del nostre potencial,  La Bioenergètica  descobreix el nostre cos i la seva energia recuperant la nostra seguretat i confiança.

La Teràpia Gestalt s’anomena la Teràpia del Present i del Sentir, ens ajuda a recuperar la consciència de la realitat i a identificar els nostres sentiments i emocions apuntant el camí per superar l’Ansietat.

Coneix-te a tu mateix/a i aprèn tècniques corporals per sostenir-te en el teu cos i superar l’Ansietat.

Que farem en aquest Taller?

Aquest Taller serà fonamentalment pràctic i vivencial amb la finalitat que aprenguis tècniques i exercicis que et serveixin per afrontar l’Ansietat  a la teva vida diària i consta de les següents fases:

  • Benvinguda i presentació
  • Exploració creativa con Teràpia Gestalt de de la nostra vivència d’Ansietat.
  • Tècniques de Teràpia Gestalt per situar-nos en el present, l’Aquí i Ara Gestàltic.
  • Exercicis de Bioenergètica per arraigar-nos a la terra i sostenir-nos. Exercicis de respiració abdominal drets. Descobrirem l’Hara o centre del cos.
  • Exercicis de Respiració complerta a terra per desbloquejar la nostra energia.
  • Minuts de meditació com a tècnica de recolzament.
  • Integració i tancament del Taller.

 

PLACES LIMITADES A 6 PERSONAS

PREU 25 EUROS

HORARIS: Pendent

IMPARTEIX: Arturo Canals Sánchez