Constel·lacions Familiars

Desenvolupades per Bert Hellinger, les constel·lacions familiars revelen les implicacions sistèmiques inconscients que condicionen molts aspectes de la nostra vida.

En paraules del propi Hellinger:
“Els resultats de la constel·lació familiar tenen un poderós i sorprenent efecte de cura transformant les creences i la salut. Revelen les claus de l’èxit i de la plenitud de la vida.”

Gràcies a les Constel·lacions Familiars podem…

  • Resoldre d’una vegada conflictes i problemes enquistats i repetitius.
  • Anar més enllà de les aparences i descobrir els lligams inconscients que ens afecten sense saber-ho.
  • Posar ordre en la relació amb els pares i la família per poder tenir una relacions saludables: de parella, de família, amistats, laborals…
  • Guarir i posar a lloc les experiències doloroses que puc haver tingut per poder recuperar la confiança i obrir el cor.
  • En definitiva, podem alliberar-nos d’allò que ens condiciona negativament i que ens impedeix prosperar, tenir bones relació i satisfacció personal.

TALLER DE CONSTEL·LACIONS OBERT:

Els tallers de constel·lacions són un treball en cercle. Amb el suport del grup la persona pot comprendre quines són les implicacions que limiten la seva vida i com alliberar-les per tal de poder tenir un vida més rica i saludable. En els tallers oberts es pot tractar qualsevol tema.

RELACIÓ ENTRE PARES I FILLS:

De tots els vincles que podem establir, aquest és el més rellevant. Del vincle que establim amb els pares en deriva la possibilitat d’obtenir una bona vida: a nivell de parella, en la relació amb els fills, en la prosperitat…
Aquest taller és obert tant per a revisar la relació amb els pares, com per a revisar alguna dificultat relacionada amb els fills com ara dificultats per engendrar i/o per mantenir un embaràs, problemes de salut o trastorns del comportament, dificultats en la relació…

DINERS, PROSPERITAT, VOCACIÓ:

Tens dificultats per atraure l’abundància? Els diners se t’escapen de les mans i la fortuna et gira la cara? Inverteixes molt i n’obtens poc? Segueixes la teva vocació? Et sents realitzat a nivell professional? Descobreix com t’orientes per obtenir el que desitges.

LA PARELLA:

La parella! Tant que la desitgem i que la temem de vegades, tant que ens aporta i tan difícil que pot ser…
És un misteri! En aquest taller ens endinsarem en aquest apassionant món per tal d’establir les bases per a una bona relació.

SALUT:

“Amor que cura, amor que emmalalteix.”
En aquest taller descobrirem que moltes vegades emmalaltim per amor, per lleialtats inconscients als avantpassats que han viscut destins tràgics i difícils.
I ens encaminarem cap a un amor madur, un amor que respecta el que ha set i que acull el llegat de la família i l’orienta a favor de la vida.

PROGRAMACIÓ:

Les dates i hores: Dissabte 23 de febrer a les 10h

IMPARTEIX:  Toni Puigdomenech