TERÀPIES

REFLEXOLOGIA PODAL

Reflexologia_3307430_xxlÉs una teràpia provinent de la xina, on s’utilitzava com a diagnòstic, tractament i prevenció de malalties. Consisteix en aplicar pressions sobre el peu el qual està dividit en un cert numero de zones reflexes corresponents a totes les parts del cos, d’aquesta manera ens permet reforçar les diferents parts del cos i identificar-ne els possibles problemes.

BALANÇ POLAR

c3adndexÉs una tècnica basada en els principis de la física i de la medicina quàntica que consisteix a utilitzar la informació electromagnètica dels cossos. Busca reconstruir la unitat essencial de la persona a través  de equilibrar les polaritats elèctriques i magnètiques de l’organisme. Així es restableix de manera integral el benestar a totes les dimensions: física, mental, emocional i espiritual.

 FLORS DE BACH

Flores-de-Bach-que-son-y-para-que-sirven-VidaNaturaliaVan ser descubertes por Edward Bach entre els anys 1926 y 1934. Les Flors de Bach es l’aigua de la rosada matinal que cau sobre les flors que reben les energies de aquestes, i ens ajuden a equilibra la nostra energia. Hi han 38 flors diferents, amb propietats curatives diferents, i cada una adequada per ajudar a solucionar problemes emocionals, físics o mentals.

CRISTALOGRAMA

gemasÉs un mètode de sanació energètica basat en les pedres precioses, semiprecioses i cristalls, que combinant-les ens ofereix solució a diferents problemes. Cada pedra o cristall té el seu color, la seva energia i la seva vibració especifica, d’aquesta manera, i combinant-les en forma de “mapa” i mitjançant la canalització d’energia, esdevenen una poderosa eina per ajudar a sanar el problema en qüestió.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Constel·lacions-Familiars-1024x640El treball en constel·lacions familiars ens permet veure i sanar els llaços i vincles que tenim amb la història de la nostra família, l’herència dels dolors, els ordres, els silencis, les costums els models de família, els desordres entre el masculí o femení, la fidelitat al nostre sistema familiar i també al lloc on hem nascut i al cual pertanyem. A través d’una mirada neta i sense prejudicis podem deixar els llaços i vincles de culpabilitat familiar  i prendre l’amor que es manifesta sota el dolor viscut pels avantpassats. D´aquesta manera tot allò que ens limita en el nostre present i que té l’origen en la memòria del passat, pot sanar i donar-nos la força per continuar el nostre camí d’evolució.

SHIATSU

49-large_defaultÉs una teràpia originària de Japó que consistix en aplicar unes presions amb els dits i les mans sobre determinats punts, corregint irregularitats, mantenint i millorant el ben estar, que contribueix a alleujar certes dolències (molèsties, dolors, estrés, transtorns nerviosos, etc.) activant també la capacitat d’autocuració del cos humà.

NUMEROLOGIA TÀNTRICA

numerologc3adaLa numerologia tàntrica es una ciència sagrada mil·lenària, originària de l’ India, que es basa en l’ estudi de la nostra data de naixement completa. Aquesta ciència ens ajuda a tenir mes consciencia de nosaltres mateixos i veure els aspectes harmònics o inharmònics dels nostres pensaments i actituds en la nostra vida. Pretén ajudar-nos a conèixer millor els altres en les nostres relacions. Si ens acostem a la nostra numerologia, podem aprofitar el nostre potencial per continuar el nostre procés evolutiu amb més seguretat, ens fem conscients dels bloquejos que impedeixen connectar-nos amb la nostra essència i elimina aquells patrons que ens impedeixen crear relacions mes harmòniques amb el nostre entorn.

ART-TERÀPIA

art-terapiaÉs una disiplina i una pràctica que permet a la persona expressar-se a traves d’una obra artistica i facilitar un canal de comunicació de les seves emocions. Una forma de teràpia amb metodologia psicodinàmica posant com a eines de treball els materials artistics. Cada persona s’expressa a nivell artístic lliurament.

FANGOTERÀPIA (Terpàpia de fang del Mar Mort)

SAUNA

imagesProporciona efectes beneficiosos per l’organisme a través de l’eliminació de toxines i greixos gràcies a la sudoració.

COACHING & PNL

Susana-Rubia-Coaching-&-PNL

El Coaching amb PNL és un procés d’acompanyament a les persones enfocat a millora la vida del client en un o diversos àmbits que aquest decideix i està orientat a l’acció o accions necessàries per aconseguir-ho. En el Coaching, Coach i client exploren el present i

FENG SHUI

feng shui
El Feng Shui (literalment vent i aigua) es un antic sistema filosòfic xinès d’origen taoista basat en l’ocupació concient y armonic de  l’espai, a fi d’aconseguir d’aquest una influència positiva damunt les persones que l’ocupen.

IOGA FUSIÓ

ioga fusio

En un ambient relaxat gaudiràs dels beneficis de la fusió del millor del Hata Ioga i el Pilates.
Redueix l’estrès, millora la concentració, la flexibilitat, la força i el teu equilibri. Flexibilitza i tonifica els teus músculs i articulacions, harmonitza el teu sistema nerviós, millora el sistema respiratori, circulatori i millora el sistema endocrí.
Connecta amb tu mateix, et sentirà en pau i alhora amb més i vitalitat.

BIONEUROEMOCIÓ

Existeix una estreta telació entre allò físic, emocional, mental i espiritual. La Bioneuroemoció proposa una visió unificada de la vida en totes les seves menifestacions.

Desbloqueja allò que estàs repetint a la teva vida!
Vols saber com treballar des de l’emoció amb tu mateix, els teus fills o els teus pacients?
Canviar l’emoció et permet aconseguir canvis que necessites per fer el següent pas. Des de l’epigenètica s’explica com heretem les respostes emocionals i ens dona les clau pel canvi.

RECONEXIÓ ENERGÈTICA

reconexion_espiritualA través d’una meditació guiada es guia al pacient cap al seu passat per així poder arribar a l’arrel del problema / patró i així, energèticament, transformar-lo i sanar-lo.

TRANSFORMACIÓ DE PENSAMENT I EMOCIÓ reconexion

A través d’una conversa s’acompanya al pacient pot entendre quin tipus d’informació hi ha arxivada en el seu ADN essent aquesta la resposabla de la repetició d’un mateix comportament/patró el qual deriva sempre en unes conseqüències similars. L’objectiu és que el pacient prengui consciència d’aquests comportaments per així poder transformar-los i obtenir resultats diferents.

TERÀPIA BIODINÀMICA CRANEOSACRAL

biodinamica - copiaLa teràpia Biodinàmica Craneosacral està basada en el treball osteopàtic del Dr. William Suterland (1873 – 1954) que va evidenciar l’existència de fluxes rítmics interns al cos humà (les marees), que són a la base del nostre creixement i de la nostra salut.

La fluïdesa d’aquests ritmes són essencials i comprometen el nostre benestar.

A través d’un contacte suau, no-manipulador, el terapeuta escolta aquests ritmes i així facilita que el pacient restableixi la seva pròpia expressió d’equilibri.

Aquest treball és tan suau i segur que és apropiat per a persones de totes les edats ja siguin gent gran, nadons, embarassades, etc.

MASSATGE TERAPÈUTIC

Engloba varies tècniques de massatge, utilitzades en els tractaments neuromusculars, musculoesquelètics, i miofascials. fisioterapia_07

  • Facilitant l’eliminació de toxines i el to òptim de la musculatura esquelètica
  • Activant la circulació sanguínia i limfàtica
  • Millorant la mobilitat, les adherències i l’elasticitat.

KINESIOTAPE

Tècnica japonesa complementaria d’altres tractaments manuals, basada en la utilització de cintes de colors,  fetes de material de cotó, que tenen com a finalitat:

kinesiotaping

  • Tonificar o relaxar la musculatura afectada
  • Estabilitzar articulacions
  • Suport a musculatura debilitada.

OSTEOPATIA

L’osteopatia és una disciplina amb una visió holística del cos humà, contemplant aquest com a una unitat, i no com a un conjunt independent d’òrgans i estructures, encaminant el tractament en la recuperació de l’ equilibri orgànic general, incrementant la mobilitat i així aconseguir l’harmonia global.

El Moviment és Vida.20181111_201704_0001

“Los dedos que piensan, sienten, ven son nuestro instrumento, sienten y ven como el tejido se mueve, a este arte se le conoce como osteopatía”
William Garner Sutherland.

– OSTEOPATIA ESTRUCTURAL

Equilibrar estructures òssies, musculars i articulars, per millorar la mobilitat i una lliure circulació de fluids.

– OSTEOPATIA VISCERAL

Els òrgans estan units entre ells i a estructures òssies a través de lligaments i fàscies. El moviment és generat pel diafragma i per la motilitat (moviment propi de l’ òrgan) per tant s’equilibra la mobilitat i la motilitat estimulant també la vascularització i la innervació per un òptim funcionament dels òrgans

 

Anuncis