TERÀPIES

REFLEXOLOGIA PODAL

Reflexologia_3307430_xxlÉs una teràpia provinent de la xina, on s’utilitzava com a diagnòstic, tractament i prevenció de malalties. Consisteix en aplicar pressions sobre el peu el qual està dividit en un cert numero de zones reflexes corresponents a totes les parts del cos, d’aquesta manera ens permet reforçar les diferents parts del cos i identificar-ne els possibles problemes.

BALANÇ POLAR

c3adndexÉs una tècnica basada en els principis de la física i de la medicina quàntica que consisteix a utilitzar la informació electromagnètica dels cossos. Busca reconstruir la unitat essencial de la persona a través  de equilibrar les polaritats elèctriques i magnètiques de l’organisme. Així es restableix de manera integral el benestar a totes les dimensions: física, mental, emocional i espiritual.

 FLORS DE BACH

Flores-de-Bach-que-son-y-para-que-sirven-VidaNaturaliaVan ser descubertes por Edward Bach entre els anys 1926 y 1934. Les Flors de Bach es l’aigua de la rosada matinal que cau sobre les flors que reben les energies de aquestes, i ens ajuden a equilibra la nostra energia. Hi han 38 flors diferents, amb propietats curatives diferents, i cada una adequada per ajudar a solucionar problemes emocionals, físics o mentals.

CRISTALOGRAMA

gemasÉs un mètode de sanació energètica basat en les pedres precioses, semiprecioses i cristalls, que combinant-les ens ofereix solució a diferents problemes. Cada pedra o cristall té el seu color, la seva energia i la seva vibració especifica, d’aquesta manera, i combinant-les en forma de “mapa” i mitjançant la canalització d’energia, esdevenen una poderosa eina per ajudar a sanar el problema en qüestió.

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Constel·lacions-Familiars-1024x640El treball en constel·lacions familiars ens permet veure i sanar els llaços i vincles que tenim amb la història de la nostra família, l’herència dels dolors, els ordres, els silencis, les costums els models de família, els desordres entre el masculí o femení, la fidelitat al nostre sistema familiar i també al lloc on hem nascut i al cual pertanyem. A través d’una mirada neta i sense prejudicis podem deixar els llaços i vincles de culpabilitat familiar  i prendre l’amor que es manifesta sota el dolor viscut pels avantpassats. D´aquesta manera tot allò que ens limita en el nostre present i que té l’origen en la memòria del passat, pot sanar i donar-nos la força per continuar el nostre camí d’evolució.

NUMEROLOGIA TANTRICA

Aquesta ciència t’ajuda a tenir una més àmplia consciència de tu mateix. Estudia el procés pel qual estàs passant, oferint-te pautes de treball que compreses, practicades i experimentades t’ajudaran aconseguir plenitud espiritual.

La numerologia t’ensenya a conèixer els aspectes harmònics i inharmònics dels teus pensaments, creences i actituds personals, dintre de la teva vida. Esta desglossada en cinc factors: ANIMA (equilibri intern), KARMA (equilibri extern), REGAL DIVI i DESTI (qualitats i potencial) i VIDA (realització espiritual). La intenció es ajudar-te per que et puguis conèixer millor i a la vegada conèixer  també als altres i poder tenir una relació amb més comprensió i respecte.

No existeixen números http___1.bp.blogspot.com_-DscOwv8BpTM_VG-_N36-tJI_AAAAAAAAAfc_aQKGjQlXlVs_s1600_wr4negatius ni positius. Cada número te el seu propi sentit, qui els desequilibrem som nosaltres. “Jo no soc així perquè tinc aquets números, sinó que els meus números em diuen com soc”.

FANGOTERÀPIA (Terpàpia de fang del Mar Mort)

SAUNA

imagesProporciona efectes beneficiosos per l’organisme a través de l’eliminació de toxines i greixos gràcies a la sudoració.

FENG SHUI

feng shui
El Feng Shui (literalment vent i aigua) es un antic sistema filosòfic xinès d’origen taoista basat en l’ocupació concient y armonic de  l’espai, a fi d’aconseguir d’aquest una influència positiva damunt les persones que l’ocupen.

BIONEUROEMOCIÓ

Existeix una estreta telació entre allò físic, emocional, mental i espiritual. La Bioneuroemoció proposa una visió unificada de la vida en totes les seves menifestacions.

Desbloqueja allò que estàs repetint a la teva vida!
Vols saber com treballar des de l’emoció amb tu mateix, els teus fills o els teus pacients?
Canviar l’emoció et permet aconseguir canvis que necessites per fer el següent pas. Des de l’epigenètica s’explica com heretem les respostes emocionals i ens dona les clau pel canvi.

RECONEXIÓ ENERGÈTICA

reconexion_espiritualA través d’una meditació guiada es guia al pacient cap al seu passat per així poder arribar a l’arrel del problema / patró i així, energèticament, transformar-lo i sanar-lo.

TRANSFORMACIÓ DE PENSAMENT I EMOCIÓ reconexion

A través d’una conversa s’acompanya al pacient pot entendre quin tipus d’informació hi ha arxivada en el seu ADN essent aquesta la resposabla de la repetició d’un mateix comportament/patró el qual deriva sempre en unes conseqüències similars. L’objectiu és que el pacient prengui consciència d’aquests comportaments per així poder transformar-los i obtenir resultats diferents.

TERÀPIA BIODINÀMICA CRANEOSACRAL

biodinamica - copiaLa teràpia Biodinàmica Craneosacral està basada en el treball osteopàtic del Dr. William Suterland (1873 – 1954) que va evidenciar l’existència de fluxes rítmics interns al cos humà (les marees), que són a la base del nostre creixement i de la nostra salut.

La fluïdesa d’aquests ritmes són essencials i comprometen el nostre benestar.

A través d’un contacte suau, no-manipulador, el terapeuta escolta aquests ritmes i així facilita que el pacient restableixi la seva pròpia expressió d’equilibri.

Aquest treball és tan suau i segur que és apropiat per a persones de totes les edats ja siguin gent gran, nadons, embarassades, etc.

TERÀPIA GESTALT

La teràpia Gestalt ens ofereix un enfocament terapèutic molt útil, per aquells aspectes com prendre consciència de nosaltres mateixos, l’autorealització i el desenvolupament personal.

terapia getsalt

Aquestes són els punts des d’on treballa la Gestalt:

• Viu aquí i ara, és a dir, viu en el present, deixa de preocupar-te pel passat o del futur.
• Viu aquí, és a dir, relacionat amb el fet present.
• Deixa d’imaginar, experimenta el que és real.
• Abandona els pensaments innecessaris i sent i observa.
• Expressat abans que manipular.
• Aprèn a acceptar també el dolor com el plaer i comença a observar que sents.
• No acceptis cap més “hauria” que no sigui el propi.
• Responsabilitzat plenament de les teves accions, sentiments i pensaments.
• Acceptat tal com ets.